|< prima pagina >|
  Destinatii celebre vazute din aer. Fotografii aeriene. Filmari aeriene 3D.

  Fotografiile si filmarile aeriene au devenit foarte populare in ultima vreme pentru ca in acest mod se pot obtine capturi spectaculoase si inedite. Aceste se obtin de obicei cu ajutorul dronelor care sunt aparate de zbor de mici dimensiuni, capabile sa transporte camere de filmat la inaltimi mici si medii. Bineinteles, pentru acest tip de fotografie se folosesc si elicoptere si avioane normale insa au dezavantajul costului ridicat, la fel ca si in cazul satelitilor.


 Colosseumul din Roma, Italia - este una din cele mai cunoscute destinatii turistice europene si este cea mai impresionanta constructie care aminteste de maretia Imperiului Roman. Colosseumul este cel mai mare amfiteatru antic care poate fi vazut si astazi.
foto : airpano.com

 Paris, Franta - o imagine de ansamblu a capitalei Frantei, dominata de simbolul acesteia, Turnul Eiffel. Turnul este o cladire zvelta si frumoasa construita pe schelet de otel si are o inaltime de 324m cu tot cu antena. Turnul a devenit fara indoiala simbolul Frantei si una din cele mai comune imagini de recunoscut din intreaga lume. Ca toate simbolurile importanate ale lumii si Turnul Eiffel a devenit un punct de atractie turistica. Anual este vizitat de aproximativ 5,5 milioane de turisti din intreaga lume. Pe 28 noiembrie 2002 a urcat in turn vizitatorul cu numarul 200 000 000 de la inaugurarea lui din 31 martie 1889.
foto : airpano.com

 Piata San Marco, Venetia, Italia - Venetia este una din destinatiile turistice de top ale lumii, un loc romantic cu multe puncte de atractie. Orasul se afla in Nord-Estul Italiei, in regiunea numita Veneto si a fost construit pe o aglomeratie de aproximativ 118 insule aflate in Laguna Venetiana. Piata San Marco este considerata cea mai frumoasa din lume. Aici se poate admira Bazilica San Marco, Palatul Ducal si clopotnita bazilicii.
foto : airpano.com

 Barcelona, Spania - o superba panorama cu Sagrada Familia in prim plan. Aceasta este o imensa biserica romano catolica care a fost proiectata de arhitectul Antonio Gaudi si care a inceput lucrarile in 1882. Constructia este inca neterminata si se preconizeaza ca in 2026 sa fie finalizata.
foto : airpano.com

 Plantatiile de lalele - Olanda - Lalelele au devenit un simbol al Olandei. Exista si un festival al lalelei in luna mai care atrage numerosi turisti dornici sa vada spectacolul de culoare oferit de campurile inflorite.
foto : airpano.com

 Cascada Niagara, Canada -USA - Cascada este formata dintr-o suita de trei caderi de apa si se afla la granita dintre statele New York, SUA si Ontario, Canada. Cascada se afla pe raul Niagara, care curge intre Statele Unite si Canada de la Lacul Erie pana in Lacul Ontario. Este una din cele mai spectaculoase minuni ale naturii de pe continentul nord-american si atrage milioane de turisti in fiecare an.
foto : airpano.com
 ... si filmare aeriana 3 D
 
Mai multe filmari aeriene 3d puteti gasi aici : http://www.airpano.com/List-Aerial-Panoramas.php
 

   

Miracle Garden din Dubai -cea mai mare si frumoasa gradina din lume
Fotografii la inaltime care iti taie respiratia 
Cele mai frumoase locuri din Romania