|< prima pagina >|
  Fotografii creative din dormitorul bebelusului

 Poate ca e mult spus " dormitorul bebelusului " insa ce mai conteaza; rezultatul este incantator.
 Artista Queenie Liao din California, Statele Unite si-a cautat mereu inspiratia in lucrurile din apropiere cu care interactiona direct. Primele sale fotografii au fost facute cu diferite subiecte din natura insa lucrurile urmau sa se schimbe. Atunci cand s-a nascut primul ei fiu a aparut si ideea realizarii unor fotografii cu bebelusul ei intr-un decor creativ. Inspiratia a venit din imaginile cartilor cu povesti pe care era nevoita sa le rasfoiasca toata ziua. Insa, fotografiile din aceasta colectie, sunt cu cel de-al doilea copil al ei, Wengenn, aflat la varsta de trei luni. Sursa inspiratiei au fost fotografiile realizate in acelasi stil de Adele Enersen cu fetita sa dormind.

  Queenie Liao a publicat chiar si o carte in care descrie in detaliu cum a realizat decorurile si care au fost sursele de inspiratie. Pentru fiecare scena  ea si-a imaginat bebelusul ca fiind personajul principal al unei povesti. Decorurile sunt realizate in mare parte din materiale textile, din animale si diferite personaje din plus si diferite obiecte din casa. In felul acesta a realizat peste 100 de fotografii, fiecare dintre ele fiind un crampei din aventurile micului print Wengenn prin lumea minunata a povestilor.

" Sunt bucuroasa sa impart cu cititorii nu numai aceste fotografii ci si iubirea, mandria si bucuria de mama atunci cand am creat acest album special pentru fiul meu Wengenn. " -  Queenie Liao


 
 


Flori cu aspect ciudat
Sequoia - cel mai inalt copac din lume 
Desene 3d - iluzie optica incredibila