|< prima pagina >|
  Fotografii la inaltime care iti taie respiratia

  Pentru persoanele dependente de adrenalina, iata cateva locatii unde se pot face fotografii memorabile. In aproape fiecare situatie din cele prezentate in aceasta postare se potriveste sfatul : " orice ai face, nu te uita in jos " . Unele dintre aceste locuri au devenit celebre si atrag turistii dornici de senzatii tari ca un magnet. Aici amintim de Poteca de pe Muntele Huashan, de bolovanul suspendat Kjeragbolten din Norvegia sau Leaganul “ The End of the World” ( Sfarsitul lumii ) din Ecuador. Nu lipsesc nici cateva exemple la moda ale fotografiilor selfie.   Pentru cei familiarizati cu alpinismul, exista echipament specializat care permite camparea la inaltime. Rezultaul merita orice efort pentru ca priveliste iti taie respiratia iar senzatia este de nedescris.

   O plimbare cu bicicleta nu este intotdeauna un lucru simplu si lipsit de peripetii. Elvetianul Hans Rey, un campion in mountain bike, s-a hotarat sa parcurga toate traseele dificile din Irlanda si sa viziteze si toate pub-urile de pe traseu. Mai jos sunt doua fotografii de pe Cliffs of Moher, Irlanda.

  In timpul iernii unele cascade ingheata bocna ceea ce le face numai bune pentru amatorii de catarare pe gheata. Prima poza este facuta in The Fang in Vail, Colorado, SUA iar a doua in Col du Mont-Cenis, Savoie, France.

   Poteca de pe Muntele Huashan este probabil cel mai periculos traseu din lume. Tocmai acest lucru atrage foarte multi vizitatori.

   Kjeragbolten este un bolovan celebru care se afla in Muntii Kjerag in Rogaland, Norvegia. Bolovanul are 5m si este prins intr-o crevasa. Sub el este un abis de 984 m. Locul a devenit foarte popular printre turistii care vor sa se fotografieze pe aceasta stanca. Accesul se poate face fara echipament special.

   Leaganul “ The End of the World” ( Sfarsitul lumii ) din Ecuador a devenit punct de atractie pentru amatorii de senzatii tari deoarece este pozitionat pe marginea unei prapastii iar in pendularea sa ajunge deasupra haului.

   Nu puteau sa lipseasca nici cateva exemple cu poze selfie. Fotografiile au fost realizate de Alexander Remnev, un tanar rus de doar 19 ani care a reusit sa se fotografieze de pe cele mai inalte cladiri ale lumii impreuna cu un grup de prieteni.

   Trolltunga este o bucata de stanca celebra din Norvegia. Pozitia orizontala o face accesibila pentru vizitatori. Stanca se afla la 700 de metri inalti de lacul Ringedalsvatnet, aflat sub ea.

   Fara comentarii si fara cuvinte ...
 Daca v-a placut nu uitati sa dati un " LIKE "
 


Top 10 cele mai frumoase locuri din lume
Cele mai frumoase case din lume
Cele mai cunoscute, mai  frumoase si mai spectaculoase canioane, chei si trecatori