|< prima pagina >|
  Oameni "pierduti" in maretia naturii

  Colectia urmatoare de fotografii contine locatii superbe din intreaga lume si reuseste sa ne reaminteasca cat de impresionanta este natura si cat de mici suntem noi. Nimeni nu poate ramane indiferent in fata unor asemenea frumuseti iar acest lucru trebuie sa ne faca mai responsabili cu ceea ce avem si cu ce vom lasa in urma noastra.


 Skˇgafoss, Iceland - este o cascada din Sudul Islandei care are o latime de 25 m si o inaltime de 60 m. Datorita particulelor de apa imprastiate in aer, in aproape toate zilele cu soare se poate admira curcubeul.

 Trolltunga, Norway - este o stanca celebra din Norvegia de care am mai vorbit si in alte articole. Stanca se afla la 700 de metri inalti de lacul Ringedalsvatnet, aflat sub ea iar pozitia ei o face relativ usor accesibila pentru vizitatori.

  Salar De Uyuni, Bolivia - Si despre desertul de sare din Blolivia am mai amintit insa frumusetea ireala a locului merita toata atentia. Este cel mai mare desert de sare din lume, cu o suprafata de 10582 km▓ si o diferenta fata de nivelul marii de 3656 m.

  Ica Desert, Peru

 Rasaritul lunii in Caramoan, Filipine

 In padure - locatia acestei fotografii nu este cunoscuta insa era prea frumoasa pentru a nu fi postata

 Seven Rila Lakes, Bulgaria - este un grup de lacuri glaciare aflate la o altiudine cuprinsa intre 2100 si 2500 m, in Muntii Rila din Bulgaria. Sunt cele mai vizitate lacuri din aceasta tara.

 Queenstown, New Zealand

 Muntii Alpi

 Desert Bolivia

 Insula Oahu - este a treia ca marime dinre insulele din Hawai. Aici se afla si orasul Honolulu care este capitala statului.

 Dariache Namak, Iran

 Muntii Alpi

 Ly Son Island - Quang Ngai Province - Vietnam

 Priveliste peste Lacul Big Bear, California, SUA

 Valley Of Fire, Nevada, Usa - Zona a fost declarata parc national in 1968 si are o suprafata de 17 000 de hectare. Numele de " Valea Focului " l-a primit datorita formatiunilor stancoase din nisip rosu care par a fi in flacari atunci cand reflecta razele soarelui. Aceste formatiuni sunt si principala atractie turistica a parcului.

 Apus in Texas, SUA

 Loch Acoose, Kerry, Ireland.
 
 

   

Miracle Garden din Dubai -cea mai mare si frumoasa gradina din lume
Fotografii la inaltime care iti taie respiratia 
Cele mai frumoase locuri din Romania